Cum să anulați înregistrarea unui Kindle

Dacă intenționați să faceți upgrade la un dispozitiv nou pentru activități de afaceri portabile, trebuie să vă anulați înregistrarea Kindle-ului. Anularea înregistrării Kindle-ului elimină conexiunea la contul dvs. pentru a preveni achizițiile neautorizate și pentru a vă proteja confidențialitatea. A face acest lucru înainte de a oferi Amazon Kindle altcuiva sau de a-l vinde este o măsură vitală de securitate.

1

Apăsați butonul „Acasă” de pe Kindle dacă nu sunteți deja pe ecranul de întâmpinare, apăsați butonul „Meniu”, apoi selectați „Setări”.

2

Derulați în jos ecranul Setări utilizând controlerul cu 5 căi și selectați „Anulare înregistrare”. Introduceți numele de utilizator și parola Amazon în caseta de text din partea de jos a ecranului.

3

Selectați „OK” pentru a vă confirma selecția. Contul asociat Kindle-ului este radiat automat.