Cum să deconectați Twitter și YouTube

Setările contului dvs. YouTube includ opțiunea de a partaja automat activitatea dvs. - inclusiv încărcări video, comentarii și aprecieri - cu rețeaua dvs. socială prin Facebook, Twitter și Orkut. Această distribuire este opțională și trebuie să acordați permisiunea ca aceasta să se întâmple. Dacă decideți că doriți să păstrați activitatea YouTube de pe fluxul dvs. Twitter, puteți deconecta legătura dintre conturile dvs. Twitter și YouTube.

1

Faceți clic pe numele dvs. în colțul din dreapta sus al paginii de pornire YouTube după conectare. Selectați „Setări” din meniul derulant care apare.

2

Faceți clic pe fila „Partajare” din meniul din partea stângă a paginii.

3

Faceți clic pe „Editați” de lângă numele de utilizator Twitter din secțiunea Conectați-vă conturile. Selectați „Deconectați contul” pentru a elimina legătura dintre conturile dvs. YouTube și Twitter.